Lucide verlichting - Illuminates your world.

Nieuwe collectie

BIDO - Plafondspot - 2xGU10 - Wit

22966/02/31

Bekijken

ZARO - Wandspot Buiten - 2xGU10 - IP44 - Zwart

69801/02/30

Bekijken

OKNO - Plafonnière - 2xGU10 - Zwart

79181/02/30

Bekijken

TIMON - Tafellamp - 1xE27 - 3 StepDim - Mat Goud / Messing

05539/01/02

Bekijken

NURIA - Plafonnière - Ø 40 cm - LED Dimb. - 1x24W 2700K - 3 StepDim - Wit

79182/24/31

Bekijken

ROSALIND - Plafonnière - Ø 21 cm - 1xE27 - Fumé

03134/01/65

Bekijken

BIDO - Plafondspot - 1xGU10 - Wit

22966/01/31

Bekijken

TANNER - Wandlamp - 1xE27 - Zwart

39220/01/76

Bekijken

Lucide verlichting

ILLUMINATES YOUR WORLD
Lucide verlichting is een Belgisch designlabel dat zich heeft toegewijd aan het ontwerpen van toonaangevende, trendsettende en functionele verlichting. Lucide heeft een zeer brede collectie met binnenverlichting, buitenverlichting aangevuld met een succesvolle lichtbronnen lijn. Lucide is een uniek Belgisch familiebedrijf met een hoofdkantoor gevestigd in Antwerpen.

Waarom Lucide verlichting kopen?

Lucide heeft hét verlichtingsassortiment bij uitstek, ontwikkeld door een uitzonderlijke club mensen, die gezamenlijk hun passie voor licht delen. De gedrevenheid en deskundigheid van het Lucide team heeft geresulteerd in een uitgebalanceerde collectie, welke is toegespitst op de vraag in de markt. Naast de reeds bestaande stijlvolle collectie lanceert Lucide jaarlijks ongeveer 500 nieuwe designs. Deze designs worden ontwikkeld door een team van lichtontwerpers. Samen met de inkoopafdeling wordt gekeken naar nieuwe trends in zowel materiaal, kleurgebruik als innovatieve en vernieuwende vormgeving.

Binnenverlichting
De collectie binnenverlichting bestaat onder meer uit een breed assortiment aan hanglampen, wandverlichting, staande lampen, tafellampen en plafondlampen. Maar ook voor specifiekere productgroepen als bijvoorbeeld kroonluchters, bureaulampen en inbouwverlichting kun je bij Lucide terecht. 

Op zoek naar verlichting voor een specifieke stijl/interieur?
Geen zorgen! Binnen ieder segment biedt Lucide de keuze uit diverse woonstijlen. Zo kun je kiezen voor landelijke, klassieke, industriële of moderne verlichting. Je kunt ook kiezen voor verlichting in de meer unieke stijlen als Oosters, retro, Scandinavisch en vintage.

En voor we het vergeten te zeggen! Bekijk ook eens het unieke aanbod aan kinderverlichting en badkamerverlichting.

Buitenverlichting
Het buitenleven wordt steeds belangrijker. Waar we voorheen ons huis en de tuin los van elkaar zagen, daar combineren en matchen we tegenwoordig. Lucide heeft haar collectie volledig aangepast op deze trend! Het Lucide assortiment is verrassend en onderscheidend te noemen. We nodigen je graag uit om onze buitenverlichting te bekijken en inspiratie op te doen, alle designs kenmerken zich door de unieke Lucide "touch".

Lichtbronnen
Ook binnen de lichtbronnen biedt Lucide je een compleet assortiment. Natuurlijk hebben we ons vanwege de wensen voor energiezuinige en efficiënte verlichting gespecialiseerd in Led lampen. Echt uniek en onderscheidend is ons assortiment in dimbare vintage LED filament lampen

Neem vooral eens een kijkje op onze website en laat je inspireren!
We hopen dat ook jij ons merk en onze passie voor licht kan waarderen.

Het Lucide team
"ILLUMINATES YOUR WORLD"